Mijn Verbouwpremie

Waarom dakreiniging belangrijk is

Dakreiniging is een belangrijk onderdeel van het onderhoud van een woning. Het verwijderen van vuil, mos, bladeren en ander puin van het dak kan de levensduur van een dak verlengen en de energie-efficiëntie sterk verbeteren. 

G&G Works kan u bijstaan bij de volledige reiniging van uw dak. Of het dak zelf nu ontmost, gereinigd of gecoat moet worden, G&G Works staat steeds paraat. 

 

Ontmossen van Daken

Te veel mos op een dak is een veelvoorkomend probleem. Daken die voornamelijk in de schaduw liggen zijn hier vooral vatbaar voor. Mos houdt vocht vast en kan groeien in kleine haarscheurtjes van de dakbedekking. Dit kan leiden tot verdere schade in die dakbedekking die dan weer tot mogelijke lekkages leiden. Zo wordt de levensduur van een dak gevoelig ingekort. 

Puinreiniging op daken

Vuil en puin dat zich op een dak ophoopt kan ook leiden tot permanente schade. Ogenschijnlijk onschuldige zaken zoals bladeren en takken kunnen zich immers ophopen in de waterafvoer. Zo blijft er water op het dak staan wat weer lekkages of andere vochtproblemen kan veroorzaken. Tot slot leiden die vochtproblemen mogelijks tot schimmel en verdere aantasting van de dakbedekking. 

Dak reiniging – Herschilderen van pannen door G & G Works

Na verloop van tijd kan het natuurlijk zo zijn dat er bijvoorbeeld vuil op dakpannen blijft hangen.

Dankzij onze nieuwe methodes kunnen wij ervoor zorgen dat u pannendak of platdaken professioneel gereinigd wordt.

Dit zorgt ervoor dat uw dak er niet alleen weer stralend bij staat, maar ook dat op lange termijn lekkages voorkomen worden.