Mijn Verbouwpremie

Over dakwerken G&G Works

G&G WORKS is als een BV die in 2012 opgestart werd als eenmanszaak, en ondertussen uitgegroeid is tot een ernstig vakkundig allround BV-bedrijf, dat aan al uw eisen en verwachtingen kan voldoen.

Onze klantenportefeuille is onze referentie en reclame. Wij werken over volledig Vlaams Brabant, Brussel rand, tot Limburg. 

Ons personeel is gespecialiseerd in de uitgeoefende taken, en steeds onder leiding en toezicht van Günther, de patroon – eigenaar van de zaak.

Vraag ons steeds totaal vrijblijvend uw prijsofferte aan, wij zijn ervan overtuigd de beste en goedkoopste van de regio te zijn, als U de uitvoering en de gebruikte materialen ook waardeert.

G & G Works heeft haar kernwaarden hoog in het vaandel staan. 

Kwaliteit, service en klantgerichtheid, flexibel in denken en doen, betrouwbaarheid en onze mentaliteit waarin we graag voor onze klant een stapje extra zetten, zijn onze belangrijkste speerpunten. 

Immers: niemand heeft baat bij slechte communicatie, slechte kwaliteit en rommel in de naaste leefomgeving! Wij dragen dan ook zorg voor het afvoeren van het bouwafval, en de volledige opruimwerkzaamheden van de werven voor oplevering. G & G Works werkt uitsluitend met eigen ervaren vakmensen die trots op hun werk zijn.

 

Waarom G & G Works ?

G & G Works is een renovatie- en afbouwbedrijf in de breedste zin van het woord. Wij zijn er voor alles wat bij renovatie en afbouw komt kijken.

Buiten onze zeer scherpe tarieven zijn vertrouwen en de gunning, factoren die uw besluit bepalen en u doen kiezen voor G & G Works