Mijn Verbouwpremie

Dakwerken voor hellende daken - Tienen

GRONDIGE DAKINSPECTIE

Na een grondige inspectie weten we of uw dak vervangen moet worden of gerepareerd kan worden en welke materialen we hiervoor nodig hebben. We kijken naar de staat van het dak, het type dakbedekking & isolatie en eventuele lekkages. Deze bevindingen, gecombineerd met de leeftijd van het dak, geeft ons een plan van aanpak voor optimaal resultaat. 

Verwijderen van dakbedekking

De tweede fase van dakwerken, na de inspectie, is het verwijderen van de bestaande dakbedekking. Zo wordt er ruimte gemaakt om nieuwe materialen aan te brengen. Uiteraard dient der verwijdering van bestaande dakbedekking voorzichtig te gebeuren. We willen immers geen schade aanbrengen aan de structuur van het dak of de woning. 

Installatie van nieuwe dakbedekking

Wanneer de oude dakbedekking verwijderd is en de eventuele reparatiewerken uitgevoerd zijn, is het tijd voor de nieuwe dakbedekking. We zorgen er eerst voor dat de dakisolatie aangebracht wordt, vaak tussen de dakbalken en net onder de dakbedekking. Afhankelijk van uw keuze dakbedekking kunnen we werken met dakpannen, leien of shingles. Na de dakbedekking installeren we bijkomende componenten zoals dakgoten en afvoerbuizen. 

GRATIS OFFERTE