Mijn Verbouwpremie

Het belang van een goede gevelbekleding

Een goede gevelbekleding zorgt niet alleen voor een mooie uitstraling van het pand. Belangrijker is dat gevelbekleding het pand tegen verschillende weersomstandigheden beschermt en de isolatiewaarde van het pand verhoogt. 

Ons werk loopt van een leien dakje

G&G Works kan een aantal verschillende soorten gevelbekleding aanbieden. Enerzijds werken we met de traditionele natuurleien, anderzijds kunnen we ook vezelcementleien of CEMBRIT leveren en installeren. 

Gevelbekleding in hout

Wie liever een natuurlijke uitstraling verkiest voor zijn of haar gevel, kan kiezen voor een houtafwerking. De gevelbekleding in hout moet niet onderdoen voor de meer traditionele afwerking in leien. De thermische waarden blijven vergelijkbaar. Ook que brandveiligheid en duurzaamheid hoeft een houten gevelbekleding niet onder te doen voor de traditionele leien. 

Chemisch reinigen van gevels

langdurige blootstelling aan de elementen heeft uiteraard een invloed op de uitstraling van uw gevel. Slagregens laten nu eenmaal hun sporen na op lange termijn. G&G Works kan er voor zorgen dat uw gevel er zo goed als nieuw uitziet. We zorgen voor een efficiënte, chemische reiniging van uw gevel. Wanneer het chemisch mengsel aangebracht is op de gevel, is er een inwerkingsperiode nodig. Tijdens die periode doet de chemische reactie zijn ding. Daarna kan de gevel afgespoten worden met een hogedrukreiniger. Het resultaat is onmiddellijk. 

Hervoegen van Gevels

Moeder Natuur heeft ook haar invloed op het voegwerk van uw gevel. Na verloop van tijd kunnen er bartsen in het voegwerk ontstaan. Barsten in het voegwerk zien er niet alleen lelijk en afgeleefd uit, ze kunnen ook grotere problemen veroorzaken. Naast het risico op permanente, structurele schade, kunnen barsten in voegwerk ook vochtproblemen met zich meebrengen.