Mijn Verbouwpremie

U kan op G&G works rekenen voor uw puinbeheer

Bij renovaties of nieuwbouwwerken is het opgeleverde resultaat uiteraard van belang. Wist u echter dat puinbeheer net zo belangrijk is voor de succesvolle oplevering van een project? Gezien de grote diversiteit van gebruikte materialen, is er ook een grote diversiteit aan puin dat correct opgeruimd dient te worden. Tijdens de werken zelf dient er ook de mogelijkheid te zijn om puin op een correcte manier te voorsorteren om dan zo later afgevoerd te laten worden. 

 

Duurzaam puinbeheer

G&G Works probeert ook haar steentje bij te dragen richting een duurzame toekomst. Een efficiënte verwerking van puin zorgt immers voor een verminderde belasting van de natuur. Dankzij de sortering en recyclage van puin wordt ook de impact op grondstofverbruik vermindert. 

Circulair bouwen

Een groot deel van het puin dat gesorteerd en afgevoerd wordt, kan opnieuw gebruikt worden. Denk aan funderingsmateriaal, recyclage naar nieuwe bouwmaterialen, isolatie of andere materialen. De recyclage van puin naar bruikbare bouwmaterialen zorgt vaak ook voor een lagere aankoopprijs van die materialen.
Dankzij onze aanpak draagt G&G Works haar steentje bij om de bouwsector duurzamer te maken.