Mijn Verbouwpremie

Dakbedekking platte daken

Het grote verschil tussen dakwerken voor hellende daken en platte daken is de dakbedekking. Net zoals bij hellende daken echter beginnen we eerst met een grondige inspectie van uw dak. Op basis van een aantal parameters stellen we een plan van aanpak op. 

roofing

Een van de meest efficiënte soorten dakbedekking voor een plat dak blijft bitumen of dakleer. Beter bekend als roofing. Waar roofing vroeger minder duurzaam was in vergelijking met andere dakbedekkers, heeft het een heuse evolutie doorstaan. Hedendaagse roofing gaat veel langer mee, is beter bestand tegen temperatuurschommelingen en is zelfs flexibeler geworden. 

welk soort roofing heeft u nodig?

Zoals altijd zijn er verschillende soorten roofing waaruit u kan kiezen. De verschillen zitten hem voornamelijk in de UV-bestendigheid en flexibiliteit van de roofing. Zogeheten SBS-roofing is een pak flexibeler dan de zogeheten APP-roofing. APP-roofing is dan weer beter bestand tegen temperatuurwisselingen. De locatie van uw woning en de oppervlakte van uw dak zullen dus in grote mate bepalen met welk soort roofing we gaan werken. Uiteraard geven we ons advies op basis van onze ervaring en bent u zeker van de beste materiaalsoort voor uw dak. 

GRATIS OFFERTE